SUDER’in yeni Başkanı Hüseyin Karamehmetoğlu oldu

Ambalajlı Su Üreticileri Derneği’nin (SUDER) Genel Kurulu’nda yapılan seçimde SUDER Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Pınar Su ve İçecek Genel Müdürü Hüseyin Karamehmetoğlu seçildi.
Türkiye’de 20 yıldır ambalajlı su sanayinin önde gelen firmalarını çatısı altında toplayan Ambalajlı Su Üreticileri Derneği’nin (SUDER) 11. Olağan Genel Kurulunda, bir önceki dönem Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Pınar Su ve İçecek Genel Müdürü Hüseyin Karamehmetoğlu, SUDER Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlenirken, Başkan Yardımcısı Dağdelen Su Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Özdemir oldu.
“SUDER, güç birliği içerisinde yoluna devam edecek” Sürdürülebilir bir gelecek için doğal kaynakların etkili ve verimli kullanımının gerekliliğine dikkat çeken Hüseyin Karamehmetoğlu, SUDER’in yeni dönemde de sağlıklı, kaliteli, ambalajlı suların tüketimini artırmak için toplumda farkındalığın artmasına yönelik çalışmalarına devam edeceğini dile getirdi. Karamehmetoğlu, “15 bin kişiye doğrudan, 85 bin kişiye dolaylı istihdam sunan Türkiye Ambalajlı Su Sektörü’nün sağladığı faydayı genişletmek için çalışacağız. Bu çerçevede sektörümüzün, kamu nezdinde mevzuata ilişkin konularda ideal çözümlere ulaşabilmesi için tüm süreçlerde üyelerimizle güç birliği içerisinde aktif şekilde yer almaya devam edeceğiz.” dedi.

 

Kaynak: https://portal-widgets-v3.foreks.com/content/v3?id=606c2c82c9e77c0001b4ec9c

Diğer Paylaşımlar

RAPORLAR